Hasznos gondolatok

Hasznos gondolatok, tippek, elgondolkodtató dolgok, saját tapasztalatok. A címkék áttekintése képet ad blogomról. Krizsán Kornél Márk blogja.

Friss topikok

  • napirend: @K.Kornel: fúziós reaktor nem termel radióaktív hulladékot, és szerintem inkább ezt kéne erőltetni... (2011.04.04. 17:34) A Vénusz projekt
  • Darky_: Jó kis összeállítás! Azonban mindenkinek aki most kezdi ajánlott legalább 2-3 alkalom személyi edz... (2011.04.03. 08:35) Edzésterv otthonra, konditerembe

Pánikbetegség ellen; antidepresszánsok káros hatása

2011.05.24. 18:46 Blogcreator

Egy ismerősöm küzdött a pánikbetegséggel éveken keresztül, és pszichiáter javaslata és receptje hatására kezdett el Paroxat antidepresszáns tablettát szedni a problémára, mellé javasolta még a doktor a Xanax nyugtatót. Sajnos a doktor felírta neki az igazi a mérgeket: az antidepresszánsok komoly változásokat idéznek elő az agyban, a májban és egyéb testi folyamatokban.

Ezeket a szereket hívom én legális drogoknak. Szépen lassan leépítik az embert.

Mellékhatásaik: öngyilkosság, terhességi, magzati ártalmak, agresszió, gyilkosság, egyéb ártalmak.

Senkinek nem ajánlom szedésüket, még akkor sem, ha felírja az orvos!

A róluk való leszokás nagyon nehéz és hosszú távú folyamat. Érdemes fokozatosan tenni. Azonnali abbahagyása akár öngyilkossághoz is vezethet. Eleinte csökkentsd le az adagot fél tablettára, ezt mondjuk 3 hónapon keresztül, majd 3 hónapig negyedet szedj, majd ismét 3 hónapig a negyed felét. Sokáig tart, mire kiürül a szervezetből :( Ez után jön a második fázis, térj át nem káros kedélyjavítóra. Amit ajánlok azt 5-HTP-nek hívják. Az 5-HTP az emberi agyra gyakorolt hatása révén csökkenti a depresszió tüneteit, és rendkívül hatékony az álmatlanság és a migrén kezelésében is. Ezt is körülbelül 3 hónapig szedd, vagy ha szükséges még tovább, de ezt is hagyd el egy idő után. Közben pedig ne Xanaxot szedj, hanem citromfű tablettát. Ez természetes nyugtató, és sokkal koncentráltabb, mint egy nyugtató tea. Citromfű helyett jó még a "Bach virágeszencia" nyugtató spray. Mellékhatásai az 5-HTP-nek, a citromfű tablettának és a virágeszenciának nincsenek. 

Mára az ismerősömnek semmi baja, és örül, hogy sikerült leszoknia a mérgekről :)

A bejegyzés trackback címe:

https://hasznosgondolatok.blog.hu/api/trackback/id/tr142929485

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása