Hasznos gondolatok

Hasznos gondolatok, tippek, elgondolkodtató dolgok, saját tapasztalatok. A címkék áttekintése képet ad blogomról. Krizsán Kornél Márk blogja.

Friss topikok

  • napirend: @K.Kornel: fúziós reaktor nem termel radióaktív hulladékot, és szerintem inkább ezt kéne erőltetni... (2011.04.04. 17:34) A Vénusz projekt
  • Darky_: Jó kis összeállítás! Azonban mindenkinek aki most kezdi ajánlott legalább 2-3 alkalom személyi edz... (2011.04.03. 08:35) Edzésterv otthonra, konditerembe

Mi legyek, ha nagy leszek? Pályaválasztási tanácsok

2013.11.19. 11:25 Blogcreator

Javaslom, hogy ne csak gyorsan átfuss ezen az íráson, hanem komolyan gondolkozz is el minden mondatán!

Mivel foglalkoznál, ha nem a pénz számítana? Mivel foglalkoznál, ha több milliód lenne a bankban, aminek a kamataiból megélnél?

 

 

 

 

 

Az emberek életük nagy részét a közoktatás iskolapadjaiban élik le, majd alkalmazottként ismét mások osztják be idejük nagy részét, közben rettegnek, hogy elveszítik állásukat.

Mi tesz téged boldoggá?

Mire születtél? Arra, hogy egy héten 5-ször minden nap 8 órát robotolj másnak?

 

Egyre több könyv üzeneteként az jön át, hogy ne félj kockáztatni! Aki mer, az nyer. Ha megpróbálod nyerhetsz, ha nem próbálod meg veszítettél. Ha útközben nehézségekbe ütközöl, majd akkor megoldod őket, ne félj ezek miatt belevágni! Tarts ki álmaid mellett! Ne félj a kudarcoktól!

Még Arnold is ezt mondja:

 

Írd össze, hogy miket szeretnél elérni az életben, és rakd ki a számítógéped háttérképének, vagy bárhova a lakásban! Fotókat is tehetsz rá, így ehhez fogod tartani magad, meglesz a kijelölt út, bevonzod magadnak a megvalósításukat.

Mit gondolsz hasznos ez a cikk? Tetszett? Megosztanád?

A bejegyzés trackback címe:

https://hasznosgondolatok.blog.hu/api/trackback/id/tr585643731

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása