Hasznos gondolatok

Hasznos gondolatok, tippek, elgondolkodtató dolgok, saját tapasztalatok. A címkék áttekintése képet ad blogomról. Krizsán Kornél Márk blogja.

Friss topikok

  • napirend: @K.Kornel: fúziós reaktor nem termel radióaktív hulladékot, és szerintem inkább ezt kéne erőltetni... (2011.04.04. 17:34) A Vénusz projekt
  • Darky_: Jó kis összeállítás! Azonban mindenkinek aki most kezdi ajánlott legalább 2-3 alkalom személyi edz... (2011.04.03. 08:35) Edzésterv otthonra, konditerembe

Szent György vonalak

2012.06.11. 18:45 Blogcreator

Majk

 

A legtöbb látogató, aki Majkra érkezik megfogalmazza, hogy a hely túl azon, hogy gyönyörű, egyedi és különleges, rendelkezik még valamiféle varázslatos kisugárzással is.



Nem kis megdöbbenésre felkért radiesztéták dupla Szent György vonal kereszteződést találtak, azaz csillag alakzatot, a lebontott templom helyén.

A Szent György sugarakról, amit Kínában Sárkányösvénynek neveznek - számos tanulmány született már, ezekből vázlatosan pár gondolatot itt leírok.

A Szent György vonalak kereszteződései megtalálhatók az összes ősi szakrális helyen, például Stonehenge-nél, az egyiptomi piramisoknál, Lourdes-ban, a Pálos kolostorromoknál, az Árpád-kori templomoknál stb.
A Szent György vonalak behálózzák az egész Földet, de Magyarországon a háló sűrűbb, mint általában máshol. A Szent György vonalak fölött tartózkodva feltöltődünk jótékony, gyógyító energiával, testünk és lelkünk is harmonikusabbá válik könnyebben jutunk meditatív állapotba.

Úgy tarják, hogy ezeken a helyeken megnyílik a dimenziókapu, könnyen befogadjuk az univerzális információkat, imáink innen célba érnek.
De Szent György vonal fölött lakni, vagy pár óránál többet tartózkodni nem egészséges, a túl sok energia az ember számára nem kezelhető, nem véletlen, hogy jobbára templomok helyén találhatók, ahol csak pár órát töltenek el az emberek, viszont imádkoznak, révülnek / meditálnak.

 

Dobogókő

 

 

 

Szent György vonalak kereszteződése található még Dobogókőnél. Az Ősmagyar Táltos Egyház szerint a szívcsakra a Rám-hegyen, a Ferenczy-sziklánál található; vezetőjük laoszi és kambodzsai lámákat és buddhista szerzeteseket is elvitt oda. Az elméletet az is alátámasztja, hogy a Shaolinok itt alapították meg Shaolin falujukat.

 

Tápiószentmárton

 


Az Attila-domb Tápiószentmártonban, a Kincsem Lovaspark területén fekszik szintén a Szent György-vonalak metszéspontjában. Gyógyító erejét véletlenül fedezték fel. Egy ló megbetegedett, látszott rajta, hogy hamarosan kimúlik. Állatorvos nem volt a közelben, így az állatot az Attila-domb mögé vitték, hogy a társai ne lássák a haldoklását. Néhány nap elteltével, csodák csodájára egészségesen vágtatott elő. Ma már emberek gyógyulnak itt. A betegség jellegétől függően 15-20 alkalommal 1-3 óra szükséges a teljes gyógyulásig. 

Itt nevelkedett Kincsem a híres, többszörös díjnyertes magyarországi versenyló.

 

Személy szerint én Majknál és Tápiószentmártonban laktam is, míg Dobogókőre egy Húsvét alkalmával látogattam el feltöltődni. Mindhárom helyen valóban érezni ezt a fajta csodát, javaslom ezen helyek felkeresését. Nem csak kirándulási célra, de gyógyulásra és feltöltődésre is kiváló program.

Hol érdemes megszállni, és hasonló kérdésekre szívesen válaszolok telefonon vagy e-mailben :)

A bejegyzés trackback címe:

https://hasznosgondolatok.blog.hu/api/trackback/id/tr604581336

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása