Hasznos gondolatok

Hasznos gondolatok, tippek, elgondolkodtató dolgok, saját tapasztalatok. A címkék áttekintése képet ad blogomról. Krizsán Kornél Márk blogja.

Friss topikok

  • napirend: @K.Kornel: fúziós reaktor nem termel radióaktív hulladékot, és szerintem inkább ezt kéne erőltetni... (2011.04.04. 17:34) A Vénusz projekt
  • Darky_: Jó kis összeállítás! Azonban mindenkinek aki most kezdi ajánlott legalább 2-3 alkalom személyi edz... (2011.04.03. 08:35) Edzésterv otthonra, konditerembe

Rezgésszintről röviden

2021.03.06. 19:32 Blogcreator

Egy egészséges szervezet rezgésszintje általában 62 és 78 MHz között mozog, a betegség pedig 58 MHz alatt következik be. Sajnos sok ember alacsony érzelmi, hangulati szinten van, ami meghatározza a rezgésüket, így könnyebben meg is betegedhetnek. Az okok: fáradtság, érzelmi kiégettség, krónikus betegségek, félelmek, elfojtott érzelmek, idegi feszültség, stb.

Visszaállítható a normál tartományba a szint. Erre pedig számos eszköz van, ami körülvesz minket napi szinten. Többek között ilyenek a színek, a napfény, a természet, a zene, a sport, az alvás, és nem utolsó sorban az illatok. Az illóolajok magas szinten rezegnek. Minél magasabb az illóolaj, vagy egy természetes parfüm rezgésszintje, annál magasabbra emeli a gondolataid szintjét, ami pedig magával „húzza” az érzelmeket és a testet.

Néhány illóolaj rezgésszintje:

Rózsa olaj: 320 MHz

Tömjén olaj (Frankincense): 147 MHz

Levendula olaj: 118 MHz

Kamilla olaj: 105 MHz

Kék Varádics (Blue Tansy): 105 MHz

Menta: 78 MHz

A bejegyzés trackback címe:

https://hasznosgondolatok.blog.hu/api/trackback/id/tr9316452352

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása